28 February 2014

Spring inspiration

Spring inspiration
Olette varmaan nähneet näitä tällaisia postauksia miljoonissa ja taas miljoonissa blogeissa, mutta jospa minäkin aukaisisin teille hieman nykyistä tyyliäni ja, mitä haluaisin hankkia kevääksi. Kovin hyvä en ole omasta tyylistäni tai edes muodista yleisesti puhumaan, mutta olen kuitenkin kovin kiinnostunut siitä ja ainahan sitä oppii, kun kokeilee rohkeasti.

Itse pidän melko simppeleistä ja hieman tyttömäisistäkin vaatteista, joita on helppo yhdistellä monien vaatteiden kanssa. Aikaisemmin en ole ollut kovin rohkea, uusia ja hieman erikoisempia vaatekappaleita kokeilemaan, mutta nyt kuluneiden muutaman kuukauden aikana eri muotiblogeja katsellessani on itselleni selkiytynyt oma tyylini aika paljon ja sen myötä on tullut ehkä hieman rohkeuttakin uusia asioita kohtaan.

Näin kevääksi pakko saada-listalta löytyy ehdottomasti jokin pastellin sävyinen jakku, jota mielestäni voi yhdistellä todella monien eri vaatteiden kanssa ja siitä saa tarvittaessa myös juhlavan ja arkisen. Hieman uudempana tuttavuutena on listalle ilmestyneet myös boyfriend-farkut, joiden ostoa kyllä edelleen harkitsen, mutta tällä hetkellä ainakin mieli tekisi kovasti ostaa sellaiset. Toinen aivan uutukainen juttu on nuo Niken Roshe Run-kengät jotka ovat mielestäni mukavan sporttiset, mutta silti niin mukavan sirot, että niitä voisi aivan hyvin pitää vaikka kaupungilla.

Tällaista on siis itsellä mielessä täksi kevääksi ja ainakin nyt tuntuu, ettei minulla löydy kaapista oikeasti mitään kivoja vaatteita. Kuten jo sanoin, minulle on aivan vastikään selvinnyt oma tyylini ja nyt tuntuu, ettei vaatekaappini oikein toteuta sitä. Ei siis oikeastaan auta muu kuin lähteä ostoksille etsimään näitä minulle sopivia vaatteita. Onneksi meidän luokka lähtee keväällä luokkaretkelle Helsinkiin niin sieltä monista ja monista kaupoista toivottavasti löytyisi vaatekaapilleni täytettä.

Millaisia kevätvaatteita teillä on tänä vuonna ostolistalla?

2 comments:

  1. Moikka:)!
    Haastoin sut 11 kysymykseen käy katsomassa
    http://princessandtrends.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos haasteesta. Täytyykin tehdä se jo tänään :)

      Delete