16 March 2014

Pinnallista ja syvällistä


Perjantaina oli hauska ilta seurata torilla, kun Joensuun tanssiopistolta esiintyi muutama ryhmä ampumahiihdon maailman cupin ansiosta. Tuuli oli kova ja ne keväiset päivät tuntuivat olevan jo valovuosien päässä, muuta silti oli ihan kivaa. Minä kävin ostamassa sen aivan mielettömän hienon takin, mutta nyt se jäikin sitten vielä kaappiin, kun tuuli puhaltaa aivan liian kovaa ja ilma on kuin loppusyksystä. Nyt en kuitenkaan jaksa juurikaan murehtia siitä huonosta säästä, sillä meillä ei ole kokeita ensi viikolla! Miten se voikin tuntua niin ihanalta. Ei tarvitse miettiä joka ikinen ilta, että taas tänäänkin luin johonkin kokeeseen aivan liian vähän.

Meillä oli Sannan kanssa oikein syvällinen keskustelu ihmis- ja tasa-arvosta ja siitä, kuinka tanssimista arvostetaan aivan liian vähän. Joskus on kyllä tosi kivaa miettiä kaikkea, mikä maailmassa on niin väärinväärinväärin. Harmillista vain, etten minä yksin siihen oikeastaan voi vaikuttaa. Mutta silti oli mukavaa jutella.

Nyt kuitenkin taidan etsiytyä takaisin lapsuuteen High School Musicalien avulla. Hauskaa viikkoa kaikille ja yritetään kestää tämän takatalven yli siihen oikeaan kevääseen.

No comments:

Post a Comment