4 June 2015

Flowy

P5300102

Viime viikon lauantaina minulla oli päällä tuulessa lentävät toppi ja housut. Oli niin hurjan lämmintä! Pyöräiltiin rautatiesillalle ja minä toivoin, että olisin päässyt ottamaan kuvia keskelle raiteita, ja olisin omistanut valkeat housut ja sandaalit. Se olisi ollut aika lyömätön yhdistelmä. Nyt olen innostunut taas juoksemisesta. Ehkä sitä hitaasti alkaa ymmärtämään, että siitä tulee oikeasti hyvä olo.

Last Saturday I wore a flowy top and trousers. It was so warm! We rode bicycles to a railway bridge and I hoped that I could have gone to take pictures in the middle of rails, and I would have owned a pair of white trousers and sandals. It would have been quite an unbeaten combo. Now I have got excited about running again. Maybe slowly I start to understand that after run it would feel great.

P5300080

P5300072

P5300109

P5300108

Photos by Sanna
shirt second hand | sunnies Cubus | trousers Seppälä

8 comments:

  1. Noi letit on ihan super mageet! vitsi kun omatki hiukset riittäis tollasiin :--DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Itsekin ihan hämmästyin, miten kivat niistä loppujen lopuksi tuli :)

      Delete
  2. Yritin ottaa vastaavanlaisesta asusta kuvaa, mutta tuuli tarttu niihin nii pahasti, että näytin ilmapallolta tai muuten vaa epämuodostuneelta joka kuvassa:D Mutta siis, tosi kivoja kuvia!:)

    sofiaelizabetha.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi sinua! Toivottavasti seuraavalla kerralla olisi parempi onni :) Kiitos todella paljon!

      Delete
  3. Tosi kivoja kuvia ja ihanan valoisia! :) Tykkään muutenkin tosi paljon sun kuvista!

    http://sanninenblog.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  4. Heippa :) Tosi ihania kuvia, ja ihana blogi! Mulla olis sellanen nopea (tai ei ehkä niin nopea ;D) kysymys, että voisitko kertoa jonkun peruskoodin, jolla oot saanu ton sivuvalikon tonne ylös silleen, että se pysyy paikallaan, vaikka sivua scrollaa alas? Olen aina halunnut tollasen mun blogiin, mutta en oikeen meinaa löytää mistään koodia...kiitos tosi paljon jo etukäteen, jos vastaat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon :) Hieman vaikea on kyllä näin selittää, kun tuo miun navigaatiopalkki oli alkuun vain hassu kokeilu, joka yllättäen toimikin. Bloggerista löytyy ulkoasun muokkauksesta muutamien linkkien takaa "Lisää CSS" -kohta, jonne voi itse kirjoitella koodien pätkiä, jotka sitten automaattisesti siirtyvät ulkoasun koodiin. Tuon palkin saa aika perus koodilla tuohon ja kun positionin kohtaan laittaa "position: fixed;", se pysyy paikallaan. Ja tuolle palkillehan täytyy tehdä siis ensin css-muotoiluilla oma div, ja sitten se se pitää itse lisätä ulkoasun HTML:n muokkauskohtaan omana divinään (itselläni se sijaitsee aivan HTML-osan alussa).

      En tiedä auttoiko tuo selittäminen yhtään, mutta uskon, että siihen löytyy ohjeita, kun jaksaa ahkerasti googlettaa :) Ja jos vähänkin on ollut tekemisisssä HTML- ja CSS-koodien kanssa, saa sen varmasti tehtyä. Onnea sinulle kokeiluihin!

      Delete