10 February 2014

Don't you know who I am?

No kohta ainakin tiedät, sillä eräästä blogista inspiroituneena päätin tulla kertomaan teille hieman tarkemmin itsestäni.

Olen siis 15-vuotias tai kohta oikeastaan 16-vuotias Mari, joka asuu Pohjois-Karjalassa ja tarkemmin ottaen Joensuussa. Viimeistä vuotta peruskoulusta käyn Enossa ja tarkoituksena olisi siirtyä ensi vuonna Joensuun Lyseon lukioon. Harrastuksia minulla on vaikka muille jakaa ja joskus tuntuu, että niitä on kyllä ehkä liikaakin, mutta en silti osaisi luopua yhdestäkään. Käyn tanssimassa kolme kertaa viikossa, kerran viikossa pianotunnilla ja joka toinen viikko ratsastamassa. Rakastan tanssimista, hevosia, kirjoja, hyviä elokuvia ja televisiosarjoja (erityisesti Gleetä). Ja tietenkin onnellisuutta, elämää, ystäviäni, omaa siskoani, matkustamista (erityisesti Englantia) ja kivoja vaatteita tietenkin. Piirtäminen ja valokuvaaminen ovat myös lähellä sydäntäni, vaikka piirtänyt en nyt olekaan pitkään aikaan ja tällä hetkellä kuvaan oikeastaan kaikki kuvani kännykällä.

Kai sitä pitäisi luetella niitäkin asioita mistä ei pidä, mutta tällä hetkellä niitä tulee mieleen hyvin vähän. Saamattomat ja kateelliset ihmiset, huonot loput kirjoissa ja ankean harmaa ilma eivät kuitenkaan hirveästi miellytä, joten niitä yritän välttää parhaani mukaan. Toki kirjaa aloittaessa ei vielä tiedä, millainen sen lopetus on eikä illalla voi tietää paistaako huomenna aurinko.

Jos minua nyt joillakin sanoilla voisi kuvailla ne olisivat ehkä positiivinen, avoin, sosiaalinen ja joskus hieman melankolinen. Joka päivä yritän jollakin lailla erottua massasta, olla originaali, rakastaa pieniä asioita ja nauraa paljon. Ne ovat ehkä tavoitteitani joka ikiselle päivälle, joskus ne onnistuvat ja joskus eivät, mutta tällä hetkellä olen aika tyytyväinen elämääni.

2 comments:

  1. Ihana postaus ja tosi kiva blogi sulla! Vaikutat tosi ihanalta tyypiltä! :)

    http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos tosi kovasti :) Siun blogissa oli muuten tosi hienoja kuvia!

      Delete