9 February 2014

Lauantai on shoppailupäivä

Ah, miten mukava shoppailupäivä eilen olikaan! Pitkästä aikaa oli aivan hurjan kivaa kierrellä kaupoissa ja katsella kivoja vaatteita, vaikka oikeastaan se, mitä lähdin hakemaan jäi saamatta. Rakastuin nimittäin H&M:n tekonahkahousuihin, jotka olivat kevään kuvastossakin. Ja voitte jo varmaan arvata, ettei niitä housuja ollut enää siellä kaupassa. Ei nyt sitten auta muu kuin toivoa, että minulle sopivaa kokoa löytyy vielä netistä. Muuten oli kyllä oikein onnistunut päivä.

Pieni Hyve & Pahe-ravintola oli tupaten täynnä ihmisiä, muuta siellä oli aivan valtavan hyvää wokkia! Pieneen tilaan oli ahtautunut väkeä todella paljon, mutta ei se oikeastaan haitannut vaikka jatkuvasti täytyi olla siirtämässä tuolia johonkin suuntaan. Rakastuin silti siihen paikkaan oitis ja käyn siellä aivan varmasti uudelleenkin.


Kirjakaupasta tarttui mukaan pari todella hienoa kirjaa ja Cosmopolitanin uusin numero. Toki löytyi sieltä kaupoista muutakin kuin nämä, mutta niistä ei nyt valitettavasti tällä kertaa ole kuvia. Varmaan jo tänä iltana aloitan katselemaan noista kirjoista ainakin toista ja toivon, että saan H&M:n tilauksen lähtemään niistä housuista, sillä ne ovat yksinkertaisesti vain niin hienot, että niitä en voi vain jättää hankkimasta.

6 comments:

  1. Itelläkin on käyny mielessä, että pitäiskö lukea tuo John Greenin kirja, mutta jos se on yhtä surullinen ku TFiOS, niin sitten en ehkä haluakaan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ainakaan takakansitekstin perusteella vaikuttanut tuo mitenkään surulliselta. En kuitenkaan osaa vielä suositella, kun en ole kerinnyt vielä aloittaa lukemaan, mutta voi olla, että yritän siitä jotain mielipiteitä väsätä kunhan saan ensin luettua :)

      Delete
  2. Heei ihana blogi! :) Tää ulkoasu on tosi selkee, ja kirjoitat kivasti. Jään lueskelemaan :)
    Jos muuten etsit luettavaa niin käy kattomassa mun blogi, jos tykkäisit.

    http://drawforlifesanni.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos todella paljon :) Siun blogissa on aivan mielettömän suloinen ja kivan värinen banneri.

      Delete
  3. Rakastuin ihan totaalisessti sun blogiin ja ai että oot kaunis :) Tästä saat ehdottomasti yhden lukijan lisää.
    ois kiva jos munkin blogia kiinnostais sua sillä arvonta on tulossa!
    Arvon mm. guess tuotteita.
    piasundell.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos aivan hirveästi! Piristit kyllä päivääni paljon :)
      Jään katselemaan blogiasi ja ratsastat muuten tosi hyvin :)

      Delete