23 February 2014

Just another Sunday with dance and a good book


Eilen oli mukavaa kavereiden, Gleen ja Suomen voitokkaan pronssipelin kanssa. HYVÄ LEIJONAT! Kokeisiin meni lukiessa eilen koko aamupäivä ja tänään vietettiin aikaa hikisessä tanssisalissa.

Ennen tanssitreenien alkua käytiin Joensuussa uudessa tulevassa asunnossamme. Kolmannen kerroksen ikkunasta oli mukavaa katsella alapuolella näkyvää liikennettä. Viikonloppuisin maisema näyttää kyllä hieman surulliselta, kun autoja, eikä ainakaan jalankulkijoita näy kuin aivan muutama ja puut erottuvat taustasta terävinä ja mustina, eikä luntakaan oikeastaan edes erota. Olen kyllä silti onnellinen siitä, että pääsen muuttamaan sinne kesällä. Joistakin varmaan tuntuu todella kummalliselta kun sanon, että minä oikeasti odotan syksyä ja sitä, kun pääsee lukioon aivan uuteen ympäristöön ja uusien ihmisten keskelle.

Nyt ilta on mennyt lähinnä nojatuolissa istuen ja kirjaa lukien. Olisi toki ollut hyvä jos sen kemian kirjan olisi saanut vielä auki, kun huomenna sattuu siitä se koe olemaan, mutta voi olla, että se pysyy visusti kiinni.


Vielä pientä mielipidettä teille lukijoille tähän loppuun. Onko kukaan käyttänyt Olympuksen pen mini e-pm2:sta? Jos on niin, mitä mieltä olette kyseisestä kamerasta? Itsellä on nimittäin ollut ajatuksissa ostaa kyseinen laite nyt lähitulevaisuudessa.

No comments:

Post a Comment