Alkuperäinen resepti täältä.
4 annosta
300g pastaa
200g halloumijuustoa
kanaa
2 valkosipulinkynttä
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
4 rkl oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
hienonnettua basilikaa
Keitä pastat ja kuutioi juustot. Paista ensin kanat ja sitten juustot pannulla ilman rasvaa kauniin ruskeiksi. Kuori ja raasta joukkoon valkosipulinkynnet ja sitruunan kuori ja pienennä lämpöä hieman. Lisää öljy pannulle. Valuta pastat ja säästä sen keitinvettä hieman.
Lisää sitten pastat, kanat ja sitruunan mehu ja kääntele ne sekaisin. Kaada hieman keitinvettä joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi basilikaa oman maun mukaan ja kääntele vielä sekaisin.
Sorry, no translation this time.
No comments:
Post a Comment