23 December 2016

23 December

Joulukuu on ollut valtavan kiireinen. Olen tanssinut kaksi viikonloppua putkeen, juhlistanut kaverini 18-vuotissynttäreitä ja käynyt elämäni ensimmäisen kerran baarissa, tehnyt joululahjoja ja innostunut hieman maalaamisesta. Torstaina minä ja Sanna laulettiin koulun joulukirkossa ja nyt olen taas kotona maalla. Viliä on ollut ikävä.

Aika on jotenkin vain kadonnut jonnekin ja huomenna on jo aatto. Toivotan ihanaa Joulua kaikille!

December has been just too busy. I have danced on two weekends in a row, celebrated my friend's 18th birthday and went to a bar for the first time of my life, made some Christmas present and got a little bit excited about painting. On Thursday Sanna and I were singing in school's Christmas church and now I'm back home in the countryside. I have missed Vili a lot.

The time has just disappeared somewhere and it is Christmas tomorrow. I wish you all very happy Christmas!

blogiin

Torstaiaamu aivan liian aikaisin, kun ketään ei ollut vielä liikenteessä ja tiet olivat valtavan liukkaita, ja maanantaina syömässä. Oli aika hurjan hyvää!

Too early on Thursday morning, there was nobody there and roads were so slippery, and on Monday we went to eat in a restaurant. That was quite extremely good!

blogiin5

Meidän ihana ryhmä aika onnistuneiden esitysten jälkeen ja muutama viikko sitten auringonlasku.

Our lovely group after pretty successful performance weekend and a beautiful sunset a couple of weeks ago.

blogiin2

Olen lukenut aika paljon.

I have read quite a lot.

blogiin4

Takaisin kotona jouluksi.

Back home for Christmas.

No comments:

Post a Comment