22 December 2013

Shopping on Friday

Perjantaina käytiin Sannan kanssa juhlistamassa jo hieman etukäteen joululoman alkua shoppailun merkeissä. Oli kyllä hurjan kivaa kierrellä kaupoissa taas pitkästä aikaa vaikka ihmisiä olikin aivan valtavasti ja kaikkialle sai jonottaa. 

Kaikki olivat siis taas päättäneet rynnätä ostoksille samaan aikaan vielä viimeisiä joululahjoja ostamaan. Se on vain huvittavaa, miten ihmiset eivät voi ostaa niitä ajoissa, jolloin ei tulisi järkyttävää kiirettä. Okei, en itsekään ollut yhtään liian aikaisessa ainakaan sen paketoinnin suhteen.

Iso joulukuusi seisoi keskellä kauppakeskusta ja jouluvaloja oli ripustettu vähän minne sattui. Oli kyllä ihanaa kierrellä kaupoissa, istua Arnoldsissa syömässä bagelia ja vain katsoa, kun ihmiset kiirehtivät omiin suuntiinsa. Miun ei oikeastaan tarvinnut ostaa mitään, joten kaupoissa oli kivaa vain haahuilla ja katsella hienoja vaatteita, kun muut juoksentelivat ympäriinsä isoja kasseja kantaen.


Mukaan shoppailukierrokselta lähti Cubuksen iso ja ihanan pehmeä harmaa huivi, Bik Bokin punainen paita, jossa tekonahkainen tasku ja kaulus sekä myös Bik Bokin harmaa kollege-paita ja tuollainen kaulusten muotoinen koru. Näistä vaatteista yritän saada joitakin kunnollisia asukuviakin, mutta älkää odottako liikoja.

No comments:

Post a Comment