1 January 2014

New Year's Eve



Oikein hyvää uutta vuotta vähän jo kyllä myöhässä miunkin puolesta. Täällä meni eilinen ilta oikein mukavasti hyvän ruuan ja leffojen parissa. Vaikka itselle uusi vuosi ei ole oikeastaan mikään kovin ihmeellinen päivä, silti sitä tulee aina edes vähän juhlistettua. Eilen syötiin perheen kanssa, käytiin katsomassa ilotulituksia ja illalla, tai tarkemmin ottaen yöllä, pidettiin Sannan kanssa pieni leffamaratoni kahden viimeisen Harry Potterin kanssa.

Tämä kuva on kyllä maanantailta, mutta tykkäsin siitä jotenkin niin paljon, että piti tänne laittaa.
Enon keskustassa (jos sitä nyt keskustaksi voi edes sanoa) järjestettiin ilotulitus ja oli, kuin koko kylä olisi kokoontunut  katsomaan sitä. Luulen, etten edes erehdy paljon sanoessani noin, sillä tietenkin jos jotakin erilaista tapahtuu, kaikki raahautuvat sitä katsomaan.


Ilta kuluikin sitten kahden viimeisen Harry Potterin ja herkkujen kanssa. Joululoman aikana on tullut katsottua kaikki Potterit ja nyt oli jäljellä enää nämä kaksi viimeistä. Nukkumaan raahauduttiin puoli viideltä ja nukuttiinkin sitten yli puolen päivän. Nyt onkin tuntunut pelkältä aamulta koko ajan, eikä koko päivänä ole oikeastaan herännyt kunnolla. Peilistä on tuijottaneet kuin vasta heränneen kasvot. Käyhän se näinkin viettää loman viimeistä päivää. Itse asiassa olenkin tyytyväinen olooni tällä hetkellä vaikka koulu alkaakin jo huomenna. Ei sitä voi kuitenkaan olla kysymättä, miksi ihmeessä nämä joululomat ovat näin lyhkäisiä.

No comments:

Post a Comment