3 January 2014

Koulussa, kotona ja taas koulussa

Koulu alkoi eilen ja tuntui, kuin en olisi missään lomalla ollutkaan. Mikään ei ollut muuttunut yhtään minnekään ja miksi olisikaan, mutta silti loman jälkeen aina jotenkin tuntuu siltä, että jonkin olisi pitänyt muuttua. Kalenterissa ei näy yhtäkään kivaa suunnitelmaa ties miten pitkäksi aikaa ja seuraavaan lomaan on kymmynen viikkoa. Ikuisuudelta tuntuva aika vaikka eihän se sitä oikeasti ole.

Koulun jälkeen illat ovat olleet kuitenkin rentoja. Eilen luin vain kirjaa ja tänään käytiin Sannan kanssa tallilla. Ei mitään sen ihmeellisempää, mutta elämän pienistä iloistakin pitää nauttia. Olen lueskellut myös hyviä blogeja, ulkomaalaisia ja suomalaisia ja voisinkin oikeastaan joku päivä linkkailla niitä tännekin. Pieni matkakuumekin tässä nousi ihan äskettäin ja nyt tekisi ihan hirveästi mieli lähteä taas kielimatkalle Englantiin. (Olin siis viime kesänä kaksi viikkoa Brightonissa kielimatkalla.) Harmi vain se ei luultavasti onnistu nyt seuraavana kesänä. Jaksan kuitenkin toivoa, että mie vielä matkusta Lontooseen uudelleen.



Iso nuttura keikkui päässä tämän päivää ja se olikin oikein mukavaa vaihtelua, kun yleensä olen aamulla niin laiska, etten tee hiuksilleni yhtään mitään vaan jätän ne vain auki. Vielä ei aivan ongelmitta tuon tekeminen suju ja sen sisällä onkin valtava pinniröykkiö vaikka ei välttämättä heti uskoisikaan (toivottavasti).



Sain kummilta joululahjaksi nämä kaksi aivan ihanaa lasienkeliä ja olen aivan rakastunut niihin, vaikka en ainakaan välillä hirveästi koriste-esineistä perustanut. Uuden innostuksen lukemiseenkin olen taas löytänyt nyt leffojen katsomisten jälkeen ja nykyään tuntuukin ihan luksukselta, kun voi vain istua nojatuoliin hyvän kirjan kanssa.

Onneksi huomenna on jo viikonloppu, mutta niissäkin on se harmillinen puoli, että aina tulee uusi kouluviikko. Noh, ei auta. Nyt on vain tehtävä hommia sinne hiihtolomaan asti ja odotettava kevättä ja peruskoulun loppumista.

2 comments:

  1. kivanolonen blogi sulla :-)! kirjottelet mukavan selkeetä tekstii ja sul on kivoja kuvia! toi sun nuttura on aivan ihana ja ei tosiaankaan uskois että siellä on paljon pinnejä sisällä niinku sanoit! mulla ei onnistu nimittäin millään nutturan tekeminen, siitä tulee aina niiin epämääräsen näkönen :D

    http://liveliketheresnotomorrrow.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos todella paljon! Ilta piristyi nyt kyllä roimasti :) Ei tuon nutturan tekoon auta muu kuin harjoittelu. Itekkin piti muutaman kerran vääntää niitä aivan epäonnistuneita ennen kuin tuli hyvä. Siullakin on tosi kivan näköinen blogi ja kuvat on ihanan värikkäitä ja mukavasti aseteltuja.

      Delete