30 January 2014

Ristiriitaisuuksia

Miten minulla onkaan nyt olo kuin lapsella ennen jouluaattoa? Kahden viikon päästä on nimittäin luvassa kivoin viikonloppu pitkään aikaan! Silloin päästään shoppailemaan lauantaina ja sunnuntaina pidetään kavereiden kanssa Glee-maratooni, hyvää syömistä, paljon naurua ja hauskoja juttuja. Jotenkin en vain millään malttaisi odottaa, sillä olen jo kauhean pitkään toivonut pääseväni kaupunkiin taas pitkästä aikaa ja nyt siihen onkin aivan yllättäen mahdollisuus. Täällä ruudun takana on siis nyt harvinaisen onnellinen tyttö tällä hetkellä!





Nämä kuvat on eilen räpsäisty pikaisesti, kun oltiin tulossa koulusta kotiin. Jotenkin tuntuu, että nyt viime aikoina blogi on suorastaan pursunnut näitä tällaisia talvimaisemia, mutta jostain syystä en vain ole jaksanut kaivaa kameraa esille, jotta olisi saanut jotain muitakin kuvia.

Viime päivinä on muutenkin ollut jotenkin kummallinen olo. Ei sillä tavalla, että olisin tulossa kipeäksi. Olen ollut onnellinen, rasittunut, väsynyt, sanoja täynnä ja vaikka mitä sellaista, mitä en ole ihan äsken ollut. Ysiluokan luokkaretki lyhentyi aivan yhtäkkiä opettajien toimesta ja se ottaa armottomasti päähän. Siitä olisi muutama sana sanottavana. Rasittunut oman pääni sisäisistä ajatuksista ja peloista, väsynyt lukemaan aivan umpitylsään biologian kokeeseen, mutta onnellinen odottaessani kahden viikon päässä häämöttävää viikonloppua. Eikö olekin aika ristiriitaista?

2 comments:

  1. Miksi teidän luokkaretkeä sitten lyhennettiin? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rehtori vain sanoi, että ei myö voidakaan lähteä Helsinkiin viideksi päiväksi niin kuin oltiin jo paljon aikaisemmin sovittu. Kuulemma opettajat eivät voi olla niin pitkän aikaa poissa koulusta, vaikka aikaisemmin on järjestetty varmaan pidempiäkin luokkaretkiä (tai silloin ne jo taitavat kulkea leirikoulun nimellä). Kurjintahan tässä on se, että meidän luokka on jo kerännyt rahat sitä viittä päivää varten ja nyt jos niiden saamiseksi tehty hurjan kova työ menee hukkaan.

      Delete