10 March 2014

Maanantaina

On ollut niin hauskaahauskaahauskaa! Koko loppu viikko vierähti Gleetä katsoen ja arvatkaa vain kuinka oudolta tuntui nyt olla tavallisessa Suomen koulussa, kun on tullut seurattua niin paljon sitä Amerikan vilkasta lukioelämää. Ja aina vain jakso jakson perään rakastuin siihen uudelleen.

Vaikka sitä kuinka yrittäisi valmistautua maanantaihin ajatuksella, että tästä tulee edes puoliksi hyvä päivä, aina se vain lössähtää heti sängystä ylös noustessa. Kun kännykkä soittaa herätystään liian varhain ja sängyn vetovoima on lähes sietämätön. Onneksi edes suoristin hiukset valmiiksi jo illalla. On se vain kummallista, miten aina joka ikinen maanantai on samanlainen, mutta ehkä vielä joskus maanantaitkin ovat hyviä päiviä.

Ja arvatkaas kuka löysi täydellisen takin Onlyn pienestä kevättakkien esitteestä? En vielä ole sitä päässyt sovittamaan, enkä edes tiedä onko niitä vielä kaupoissa, mutta sitä ei missään nimessä saa jättää kokeilematta. Ja taas mietin, kuinka jotkut tietyt aivan pienen pienetkin asiat voivat tehdä iloisiksi.

No comments:

Post a Comment