22 December 2014

Sweater weather tag

Ihanan sweater weather tagin löysin itse ensin täältä. Toivottavasti pidätte.




1. Mikä on lempituoksukynttiläsi?
Hieman nolona vastaan, etten tiedä, sillä minä en ole ikinä omistanut sellaista. Ehkä kuitenkin joku jouluinen tai vanilja. Tai kookos.

2. Kahvi, tee vai kaakao?
Vielä muutama kuukausi sitten olisin sanonut ehdottomasti tee, mutta nyt en ole siitä enää ihan niin varma. Kahvi on ruvennut maistumaan vain aika hyvältä. Kaakaosta en ole varmaan ikinä saanut tehtyä oikeasti hyvää ja sopivan makeaa, joten käykö tällä kertaa, että sanon kahvi ja tee.

3. Muutatko meikkirutiinejasi vuodenajan vaihtuessa?
En todellakaan! Olen sellaiseen aivan liian laiska meikkaaja. Kyllä minä ripsivärit, BB-voiteet ja puuterit joka aamu naamaani sudin yleensä pienessä kiireessä, mutta eipä ole tullut mieleen vaihtaa sitä samana toistuvaa kaavaa vuodenajan vaihtuessa.

4. Mikä on lempijouluruokasi?
Karjalanpiirakat. Paisti on kyllä hyvää, mutta piirakat ovat ainakin omasta mielestäni se juttu, mikä tekee jouluruuasta jouluruuan.

5. Hatut vai kaulahuivit?
Kaulahuivit. Pidän kyllä pipoista, mutta tällä hetkellä omistan vain yhden sellaisen ja olen kovaa vauhtia kyllästymässä siihen. Kesällä lierihatut ja lippahatut ovat kivoja, mutta talvella ne kaulahuivit kyllä antavat asuun sitä jotakin.

6. Mikä on eniten käytetty villapaitasi?
Ehdottomasti yksi valkea poolokauluksinen villapaita, jonka ostin pari kuukautta sitten Carlingsilta. Aivan täydellinen! Ihanan lämmin, pehmeä ja niin monikäyttöinen, että nykyään mietin, mitä kummaa olen pitänyt päälläni ennen sitä.


7. Mikä syksyinen kynsilakka kaikkien tulisi omistaa?
En tiedä. Itse olen niin laiska kynsieni hoitaja, että omistan vain aivan muutaman lakan. Nude ja viininpunainen voisivat kuitenkin toimia aika hyvin.

8. Futispelit vai lehtikasat?
Tämä nyt ei ihan Suomeen sovi, mutta valitsisin varmaan nuo lehtikasat. En ymmärrä oikeastaan yhtään mitään jalkapallosta, tai mistään muustakaan pallopelistä.

9. Pillifarkut vai leggingsit?
Farkut. Leggingsit eivät ole mielestäni housut, enkä pitäisi niitä edes kotona. Tanssitunnille ne ovat kyllä ihan hyvä varustus, jos päällä on lyhyet sortsit.

10. Nilkkurit vai UGGit?
Nilkkurit. En ikinä ole omistanut niitä löttöskenkiä, enkä varmaan ikinä tule omistamaankaan. Ne eivät vain ole minun juttuni.



11. Mikä on ykkösjuttu syksyssä?
Varmaan se, kun puut muuttuvat keltaisiksi ja punaisiksi. Ja ehkä myös ne hämärtyvät illat. Rakastin syksyä tänä vuonna. Silloin, kun oli aurinkoista ja lehdet olivat keltaisia ja pystyi ajamaan pyörällä pelkkä villapaita päällä. Silloin oli aika onnellista.

12. Onko olemassa biisiä, joka saa sut uppoutumaan syysfiiliksiin?
Ei oikeastaan. Ehkä sellainen biisivalikoimaan hiipivä melankolia muistuttaa syksystä ja talvesta, mutta yhtä kappaletta en osaa nimetä.

13. Millainen syyssää tämänhetkisessä asuinpaikassasi sijaitsee?
Aika kolea. Sataa jotakin lumen ja rännän välimuotoa, mittari näyttää paria astetta plussaa ja lunta on maassa ehkä muutama sentti.

Ai niin, ja aivan valtavan ihanaa joulua kaikille! Enää minusta ette kuule ennen aattoa, mutta minä tulen takaisin tapanin päivän jälkeen.

No comments:

Post a Comment