14 May 2015

White x grey

P5060059-2

Eilen heräsin varttia ennen herätyskellon soittoa, eikä edes väsyttänyt hirveästi. Ulkona on ollut taas tasaisen harmaata ja minä olen yrittänyt ottaa niistä pilvistä kuvia, jotka erottuvat muun taivaan harmaudesta. Haluaisin oppia muokkaamaan kuvani jollakin uudella ja erilaisella tavalla, nähdä taas auringon ja kulkea sääret paljaana. Viikonloppuisin olen tehnyt kaksi lettiä päähäni, haaveillut Etelä-Afrikkaan matkustamisesta ja kissamaisista aurinkolaseista. Olen lukenut kokeisiin ja kadottanut jo nyt kiinnostuksen sitä kohtaan. En kyllä ole aivan varma, onko sitä ikinä ollutkaan.

Yesterday I woke up fifteen minutes before my alarm went on and I wasn't even that tired. There has been solid grey outside and I have tried to take pictures of clouds which separate of other's greyness. I would like to learn edit my photos some new and different way, see the sun again and walk around with bare legs. On weekends I have made two braids on my hair, dreamed about going to South-Africa and cat eye sunnies. I have read for exams and lost my interest in it already. I'm not that sure if I have had it at all.

P5060041-4

P5060074

P5060025-3

P5060071-2

Photos by Sanna
shirt H&M | skirt H&M | shoes H&M | sunnies Ilosaarirock 2014

6 comments:

  1. Kirjoitustyylisi on aivan ihanan rakastettava, samaan aikaan niin elämänläheinen, kuin runollinen ja leijailevakin! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi :) Voi kiitos hurjana! Ihanaa lukea noin nättejä sanoja.

      Delete
  2. Ihan täydellinen blogi sulla, rakastuin! Ihana tyyli, ulkoasu ja tosi laadukkaita kuvia, ihme ettei sulla oo enempää seuraajia!

    sofiaelizabetha.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Aivan mahtavaa kuulla, että tykkäät :) Käyn muuten kattomassa siunkin blogin.

      Delete
  3. Sulla on paljon tyyliaiheisia postauksia, joten ajattelin, että haluaisit ehkä vastata haasteeseeni: http://sailingwithnoanchor.blogspot.fi/2015/05/haastepostaus.html Olisi kiva jos osallistuisit! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti haasteesta. Itsellenikin tämä on toinen jo näin melko lyhyelle ajalle, joten täytyy katsoa kumman toteutan :)

      Delete