21 February 2016

19.2.2016

P2190393
P2190426
P2190502
P2190421
P2190407
P2190396
P2190507

Ah, tuo ihana päivä! Vaaleanpunertava mekko päällä, helmiä hiuksissa, hymyä huulilla. Naurettiin, tanssittiin, hieman hulluteltiin ja oltiin lopuksi hieman haikeitakin. Vanhojenpäivä oli mahtava! Minulla ei sanat riitä sitä kuvailemaan, enkä sitä oikeastaan halua edes kerrata. Toivon vain, että kaikilla toisluokkalaisilla oli kerrassaan mahtava vanhojenpäivä, koska minulla oli.

Oh, that lovely day! Light redish dress on, pearls on the hair, smile in the face. We laughed, danced, played the fool a bit and were at the end a little sad. The prom day was magical! I have no words to describe it and I actually don't even want to tell more about that day. I hope everybody had such a wonderful prom day because I had.

6 comments:

  1. vautsi ootpa kauniina!! Ja upee mekko hei<3 vanhat oli kyllä aivan mahtava kokemus, tulee ihan ikävä sitä päivää, kun näkee kaikkien kuvia tältä vuodelta hah :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos :) Niimpä, ikävä on jo nyt itselläkin!

      Delete
  2. Sun mekko on ihan käsittämättömän ihana! Rakastuin tohon leikkaukseen, se on hurjan elegantti ja tyylikäs! <3 Oot muutenkin niin kaunis! Ja noi tummat hiukset muuten sopii sulle tosi hyvin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos hurjana! Itsekin kyllä tykkäsin tuosta mekosta valtavasti. Varsinkin noista helmistä ja aika syvään uurretusta selästä (joka ei nyt kyllä harmi näkynyt) :)

      Delete
  3. Älyttömän ihana mekko, tosi rauhallisen värinen jotenki ja tyylikäs ! Sun blogi on muutenkin tosi inspiroiva ja siisti, ihan pakko ruveta seurailemaan sun postauksia enemmän :)

    http://alisavictoriaa.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos hurjana! Itsekin kyllä pidin kovasti tuosta mekosta :) Täytyypä käydä katsomassa siunkin blogi.

      Delete