27 May 2014

Kesä(kö)

Nyt täytyy kyllä sanoa, että melkein harmittaa, kun viikonloppu vierähti lähes kokonaan sisätiloissa, vaikka ulkona oli aivan mieletön sää. Tanssiopiston esitykset verottivat nimittäin viikonlopustani aika hurjan suuren palan, mutta en kyllä valita. Ne ovat vain joka ikinen kerta yhtä kivoja, vaikka niissä on tullut ravattua 12 vuotta ja vieläpä kaksi kertaa vuodessa. Siellä on vain aina niin hyvä fiilis, vaikka nyt varmaan kaikkia vaivasikin reilusti yli 20 asteen lämpötila.

Sunnuntaiaamuna iho kuitenkin kiilsi aurinkovoiteesta ja viltti oli levitetty takapihalle auringonpalvontasessiota varten ja voi, miten kuuma silloin olikaan. Hyvää musiikkia ja välissä vilahti seassa muutama kesäbiisikin ja silloin minä oikeasti tykkäsin auringon otosta!

Ja arvatkaa, miten harmittaakin, kun koko tälle viikolle on luvattu vain suunnilleen viiden asteen lämpötiloja! Minne se kesä oikein hävisi? Ainakin minä toivon, että sääennustajille olisi tapahtunut aivan kammottava virhe, mutta valitettavasti ei kyllä siltä näytä. Tälläkin hetkellä ikkunasta näkyy pelkkää harmautta ja mittari ei hipaisekaan kymmentä astetta, hyvä kun edes viittä.




No comments:

Post a Comment